Gość Marcin Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mam 25lat problemy z żylakami odbytu mam od 8lat głównie przepisywane leki to Posterisan H czopki i maść Ostatnio po tych lekach wstąpiło krwawienie dostałem skierowanie do poradni chirurgicznej tam przepisano mi leki Maść Proktis-M i Czopiki Hemorol leki nie pomogły lekarz powiadomił o koniecznej operacji.Jednak chciałem dowiedzieć o metodzie laserowej DGHAL i czytałem o aplikatorze Anurex do krioterapii czy te metody są skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Metody są dość skuteczne, ale trzeba pamiętać, że tylko w niewielkiej ilości żylaków i o niedużym stopniu zaawansowania. Nie doradzę Panu czy w Pana przypadku będą te metody skutecznie nie badając Pana bezpośrednio. Proszę o to zapytać się chirurga prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi