Gość Paulina Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam. Od pewnego czasu mam duży problem, ponieważ od dawna w niektórych momentach odczuwam silny ból w prawym boku. Ciągnie się to już długi czas, miałam robione usg jamy brzusznej lecz nic nie wykazało, a lekarz nie wiedział sam co to może być. Ból pojawia się w różnych sytuacjach np. jak siedzę i praktycznie nic nie robię zacznie kłóć przez kilka minut i przechodzi i tak w kółko, co to może być, czy to wyrostek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 A ginekologicznie była pani badana(w tym usg dopochwowe)?Wyrostek-bardzo mało prawdopodobne,tym bardziej że napisała pani że trwa to od dłuższego czasu.Być może wskazana byłaby kolonoskopia,można wcześniej zrobić badanie kału w kierunku pasożytów,lamblii,ewentualnie tez na krew utajoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tak miałam robione usg dopochwowe i wszystko jest ok. Słyszałam o badaniu kolonoskopii w prawdzie się trochę boję tego badania bo słyszałam, że jest ono bolesne. A czy to może być na tle nerwowym? Bardzo często się denerwuje, miewam nawet takie napady depresyjne. W każdym razie w najbliższym czasie zamierzam pójść do lekarza i spytać o dalsze działania w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi