Gość Kasia Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Na ramieniu mam dwa zgrubienia (jajeczko około 0.5cm) znajdujące sie pod skórą. Wczesniej bolało mnie ramie gdy siedziałam (po 10 miniutach siedzenia przy komputerze nie mogłam wytrzymac z bulu) teraz mam te dwa guzki które szczypią, promieniują i są zaczerwienione. Oprócz ramienia boli mnie cała ręka najbardzie gdy trzymam coś w ręce. Rano nie moge podniesc reki bo mam jakby *zastygniętą*. Czy to jest coś poważnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dobrze, aby udała się Pani z tym od razu do chirurga. To może być np. tłuszczak, torbiel galaretowata, które uciskają na nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halina Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 nie wim kto o to pytal,lecz ten problem dotyczy rowniez mojej osoby.dlateg dziekuje za to pytanie zarowno jak i odpowiedz od lekarza.dziekujePanie doktorze zycze samych sukcesow wpracy do lchirurga napewno pójde ,juz mam skierowanie .pozdrawiam.Hala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi