Gość Issabell Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Od pewnego czasu mam dokuczliwy i czasem bolesny ból, zazwyczaj w okolicy pępka i jednocześnie z prawej strony podbrzusza. Podczas spaceru lub dłuższego poruszania się odczuwam ból ten bardziej. Gdy leżę i rękoma lekko naciskam na brzuch ból się nasila, Nogi mi drętwieją od kolan w dół. Wcześniej myślałam, że może to być ciąża, gdyż ostatnie dwie miesiączki były nieregularne i mam opuchnięty brzuch. Wczoraj zrobiłam test, jednak wynik wyszedł negatywny... Czy to wyrostek? Jeśli tak, to co powinnam zrobić? Proszę o radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 To na pewno nie jest zapalenie wyrostka robaczkowego. Objawy oraz zaburzenia miesiączkowania mogą sugerować jakąś patologię raczej w zakresie narządu rodnego. Radzę w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Issabell Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ból jest coraz silniejszy. Mam problem z poruszaniem się... Gdy rano wstaję z łóżka ból ten jest silniejszy i trudno go opisać. Obecnie nie pracuję, ale czuję się bardzo zmęczona, senna i nie mam na nic ochoty. Cżęsto też boli mnie głowa i mam gorączkę, mam światłowstręt i niewiem już co mam robić Widać że mój brzuszek z dnia na dzień jest większy, czy to może jakaś infekcja, albo jakieś zapalenie czy może ciążą? .Dziwnie się strasznie czuję. Nie wiem co to jest. Obecnie jestem za granicą i nie bardzo wiem gdzie mam szukać pomocy, tym bardziej że nie znam języka angielskiego. A Polska klinika jest spory kawałek ode mnie, bo około 200km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Powinna pani wykonać chociażby usg jamy brzusznej i narządów rodnych(dopochwowe)-może to być np.torbiel jajnika.Pisze pani o podwyższonej temperaturze,może to być też przewlekłe zapalenie przydatków prawych-konieczna wizyta u ginekologa.Można tez wykonać na samym początku badanie moczu,aby wykluczyć infekcję dróg moczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi