Gość Agata Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zauważyłam na piersiach płaskie brązowe plamki. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Może to tylko zwykłe znamiona barwnikowe. Trudno określić bez badania i dokładnego wywiadu. W tej sprawie najlepiej skontaktować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja staram sie o dziecho i mam nadzieje ze ta plamka ktora mam na lewym sutku jest spowodowana wlasnie ciaza (bo tez zauwazylam ze mam taka mala ale widac ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paulona Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 na piersi mam wypukła brązową plamke co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 na piersi mam sine male plamki, co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosik Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Hej mam problem od jakiegoś czasu pojawiły mi się plamy na lewej piersi i nie wiem co to jest boję pujsc się do lekarza żeby nie wykrył u mnie jakieś strasznej choroby. Jeżeli możecie to pomuscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marysia Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam, ja rowniez mam podobno problem, kilka dni temu zauwazylam lekko brazowawe plamki na piersiach oraz sutkach. Czy to moze oznaczac ciaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Muma Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Wiem że to było bardzo dawno ale okazało się że co pani dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi