Gość magda Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam. Na dolnej części brzucha po lewej stronie wyskoczył mi mały siniak. Nie pamiętam kiedy się uderzyłam. Teraz siniak jest prawie nie widoczny, ale wyczuwam w tym miejscu niewielka (ok 5 mm) twardą gulkę. Czy może być to jakiś krwiak pod skórą? Czy mam się niepokoić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axdek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 mozę być to zwykła przepuklina lub też krwiak podskórny prosze udać się do internisty i zbadać szczegółowo zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 dziękuję za szybką odpowiedź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi