Gość Joanna Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Na szczycie głowy, lekko z prawej strony mam twardy guzek (od ok. 2 lat), który ostatnio powoli się powiększa. Boli jedynie przy dotykaniu.Dermatolog powiedział, że trudno określić co to jest, ale lepiej tego nie ruszać, nie wycinać, jeśli nie przeszkadza. Natomiast słyszałam, że wszelkie guzki powinno się wycinać, gdyż pozostawianie jest niebezpieczne. Bardzo proszę o radę, czy rzeczywiście lepiej pozostawić ten guzek w spokoju? Dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Mam podobny problem. Jeden taki wątek już jest http://forum.echirurgia.pl/temat362.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Według mnie lepiej nie ruszać, gdyż jeśli jest to zmiana nowotworowa bardzo szybko zacznie się rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi