Gość Ktoś kto pyta *( Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jestem nastolatkiem i mam bardzo powiększone piersi. Co może być tego przyczyną. Dodam jeszcze, że nieraz sutki robią mi się bardzo miękie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JH Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Oczywiście zakładam, że jesteś chłopakiem? Jest to najpewniej lipomastia bądź ginekomastia, zależy jeszcze czy jesteś otyły, czy bierzesz jakieś odżywki jeżeli ćwiczysz. W każdym przypadku nie zagraża to życiu i zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 jak temu zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi