Gość Przemek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam . Mam problem z penisem . Jego napletek jest zrosniety z kawalkiem skory co powoduje bol przy sciagnietym napletka ( ktorego nie mozna sciagnac do konca ) w pozycji stojacej . Normalnie zchodzi bez bolu . nie przeszkadza mi to ani w oddawaniu moczu . ani w innych czynnosciach . martwie sie po prostu o przyszlosc bo chce zalozyc rodzine i miec dzieci . Na koniec dodam ze mam 13 ( za miesiac ) 14 lat i ten napletek jest ze skora zrosniety do polowy . ( znaczy do polowy w dolnej czesci *grzybka* zwanego tez zoledziem * . Prosze o odpowiedz :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Proszę o tym fakcie poinformować rodziców i skonsultować się z chirurgiem dziecięcym. Może prosty zabieg w znieczuleniu miejscowym zdjęcia napletka będzie wystarczający w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Troszke sie tego boje . czy nie mozna isc samemu do lekarza ? Bo najpierw chyba tak bym wolal a pozniej dopiero powiedziec rodzicom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi