Gość Marcin Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam mam 15 lat i mały problem. Ściągłem po raz pierwszy napletek i podczas spoczynku mogę ściągnąć go z lekkim bólem a wzwodzie już trudniej schodzi- tylko trochę, nie schodzi do końca.Po ściągnięciu napletka w spoczynku uciska mnie napletek i jest lekkie zgrubienie .Czy to może być od tego że dopiero 1 raz sciągłem napletek??Czy to stulejka ?? Proszę o radę co zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Taki stan oznacza zbyt wąski pierścień napletka. Proszę ćwiczyć ściąganie i naciąganie napletka może pierścień się poszerzy. Jeśli do tego nie dojdzie trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ile razy dziennie sciągać ?? Po jakim czasie będą widoczne efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 2 razy dziennie powinno być wystarczające. Efekt powinien być widoczny po 2-3 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 a sciągać w spoczynku czy próbować w wzodzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jak byłem dzieckiem miałem podobny problem. Najpierw na spokojnie w czasie spoczynku. Jak zrobi się luźniejszy można próbować w czasie wzwodu. Można rozćwiczyć. Tym sposobem wywinąłem się od stulejki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi