Gość asia Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dzień dobry mam taki problem, otóż 3 tygodnie temu chorowałam na zapalenie oskrzeli,często miałam napady kaszlu, któregoś dnia wstałam z dziwnym bólem pod lewą piersią, który pozostał mi do dziś. Boli przy głębokich wdechach i przy dotyku, jest też opuchlizna, najgorzej jest podczas leżenia i spania, najlżej przy chodzeniu, staniu, siedzeniu,co to może być? smaruję to miejsce żelem Ketoprom ale ulga jest chwilowa, pozatym nie biorę żadnych leków. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Takie dolegliwości raczej wskazują na jakieś samoistne podrażnienie nerwu obwodowego czyli neuralgie. Leki przeciwbólowe w takim przypadku pomagają tylko chwilowo. W takich przypadkach stosuje się raczej leki ogólnie działające przeciwbólowo i przeciwzapalnie. Oczywiście, aby dokładnie zdiagnozować co jest powodem tego bólu należałoby w tej sprawie bezpośrednio skonsultować z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi