Gość Jakub Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Wiatam! Zauważyłem u siebie na żebrze (pod skórą) coś w rodzaju guza łączy się on z żebrem może być to narośl mam 14 lat. Jako dziecko byłem pulchny ale w przez ostatnie pół roku schódłem 5 kg i mam równowagę gdy miałem brzuszek nie było to być może widoczne. nie boli, nie rusza się, czuje jakby była to kość, nie ugina się, jest tak samo twarde jak żebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Bez badanie trudno mi określić co to jest. Radzę o tym problemie poinformować rodziców i udać się na badanie bezpośrednio do lekarza. Może to tylko tak uformowane żebro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi