Gość Ania Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Od urodzenia mam wypukłe znamie na wardze sromowej. Jest twarde w kolorze skóry z małymi prążkami brązu. Mój dziadek zmarł na raka skóry - czerniaka i ja dlatego boję się iść do lekarza, ale chyba muszę iść. I tu moje pytanie: Czy to może być czerniak? I do jakiego lekarza powinnam się udać ginekologa czy onkologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Trudno oczywiście mi napisać co to może być bez badania. Czerniak może mieć różne formy, występuje nawet w formie bezbarwnej to znaczy w naturalnym kolorze skóry. Najlepiej wstępnie niech Pani skonsultuje się z ginekologiem. On powinien zadecydować jak należy dalej postępować z tą zmianą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi