Gość Beata Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Cztery dni temu miałam wypadek samochodowy RTG kręgosłupa wykazało kyfotyczne ustawienie na poziomie c5. Boli mnie obecnie cały kark, kręgosłup z nasilającymi się bólami głowy i szumem w uszach i zawroty głowy. Dano mi kołnierz szańca. We wtorek idę do poradni ortopedycznej ale z dnia na dzień coraz gorzej się czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axdek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 to oznacza jak RTG wykazało wadę kręgosłupa w części szyjnej zwaną powszechnie kifozą na poziomie (c-szyjnym od łac.cervicales,5) nic dziwnego ze ból występuje w tych okolicach należy kontrolować i leczyć oraz nie nadwyrężać szyi i całego kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi