Gość M Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W czwartek minął tydzień od operacji tarczycy. Zamiast szwów założone mam plasterki. Lekarz prowadzący przy wyjściu ze szpitala, stwierdził, że wizyta u chirurga nie jest konieczna (chyba, że czymś się zaniepokoję) i sama sobie usunę owe plasterki. Kiedy powinnam to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja mialam zdjete po 7 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Dziękuję, mam jeszcze pytanie czy te plasterki zeszły Pani razem ze strupkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Regina Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja plasry zdjęłąm po 10 dniach a strupek sam odpadł ale później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi