Gość Patryk Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Prosze o jak najszybszą pomoc! ponieważ wczoraj wyszła mi wielka gulka na śliniankach pod jezykiem myślałem że to świnka ponieważ były wszystkie objawy świnki, opkręciłem się szalikami, wypiłem kalcium i poszedłem spać, a dziś rano górka znikła bół też przestał! prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 To zapewne odczynowo zmieniony węzeł chłonny. Skoro guz ten ustąpił nie ma powodu do niepokoju. Proszę być spokojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrianna Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Trzeba mniej jeść i trzeba najszybciej skontaktować się z chirurgiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi