Gość maciek Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam.Za 5 dni mam zabieg usuniecia lewego jadra.Wiem ze jest mozliwosc wstawienia sztucznego.Chcialem zapytac czy sa to tylko i wylacznie prywatne kliniki ktore sie tym zajmuje czy taki zabieg przeprowadzaja też panstwowe szpitale bezplatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Takie zabiegi także przeprowadzają państwowe szpitale na koszt NFZ czyli bezpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Mnie też to czeka mój lekarz powiedział że wstawi ą mi implant w szpitalu na koszt NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Mi też tak powiedzieli. Czekam na zabieg usunięcia jądra. I mają mi wstawić implant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi