Gość Jakub Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam, Około dwóch lat temu została wykryta u mnie narośl chrzęstno-kostna na prawym kolanie. Została ona usunięta w wakacje 2009 roku. Ostatnio zauważyłem w tym samym miejscu coś podobnego do tego guza co miałem. Czy jest możliwe, żeby po dokładnym oczyszczeniu kolana guz mógł pojawić się znów i to dokładnie w tym samym miejscu? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Niestety, ale jest taka możliwość, że doszło do wznowy guza i to właśnie w tym samym miejscu. Radziłbym w tej sprawie pilnie skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Dzięki wielkie. Jeszcze dziś pójdę do ortopedy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi