Gość paweł Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam pytanie ostatni nad pępkiem pojawiła mi się mała krosta zaczolem ja drapać i ztej malej krosty zrobił sie taki maly czerwony jakby czop nie boli ani nie piecze czasami zaswędzi nie wiem czy to coś poważnego widać jak tego nie drapie to jakby zasychała ta krosta nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania czym może być taka zmiana. Zapewne to jakieś ogniskowe zapalenie może gruczołu łojowego lub potowego. W razie wątpliwości i dolegliwości najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi