Gość Alina Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Panie Doktorze czy z zapisu umieszczonego w wyniku bad.hist. badanego materiału pooperacyjnego a brzmiącego:,,w odległości 2cm od brodawki guz 3 x2.5cm.*można wysnuć wniosek ,że była to lokalizacja zabrodawkowa? Proszę o odpowiedż.Dziękuję i pozdrawiam Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ta informacja nie mówi w sposób bezpośredni i jednoznaczny, że jest to lokalizacja zabrodawkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 panie doktorze w mojej rodzinie wszyscy umierają na raka.... jakis czas temu wykryłam guz na piersi... myślałam ze to przez cykl bo to si zdarza a ja mam dopiero 21 lat...okazalo sie ze to lagodna dysplazja sutka ktora bede miec wycieta. czy to moze wrocic i przerodzic sie w raka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi