Gość Mateusz Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Od 2-3 dni po masturbacji zauważyłem na żołędziu na samym wierzchołku, tuż przy ujściu cewki, czarną kreskę długości 0,5cm. kolor taki bardziej siny czarny, co to może być i czy mam sie martwić? proszę o odpowiedzi normalne i poważne, ponieważ na innych forach otrzymywałem rożne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Taka zmiana być może jest tylko niewielkim krwiakiem, który powstał na skutek nadmiernego ucisku penisa w czasie masturbacji. Trudno mi konkretnie określić co to jest bez bezpośredniego badania. Jeśli to krwiak powinien on wchłonąć się samoistnie w przeciągu około tygodnia. Proszę w tym czasie nie nadwyrężać penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi