Gość Ula Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Miałam dzisiaj potworny,ostry ból w podbrzuszu promieniujacy do odbytu,jestem po poronieniu(4 dni)lekarz pierwszego kontaktu stwierdził że to ciaża 6tygodniowa i sie samo oczyści,nie robiąc żadnych badań czy USG,czekam na wyniki z badania krwi. Co to może byc,przebywam w Angli tu maja inne podejście niz w Polsce ,boję się ,proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pacjentka Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Moim zdanie nie oczyści się samo ,powinna mieć pani łyżeczkowanie ,moja córka poroniła też 6-cio tygodniową ciąże i miała łyżeczkowanie aby zapobiec zakażeniu jak okreslił to lekarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ula Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Tez tak sądzę,trzy lata temu poroniłam,byłam w Polsce i zrobili mi łyzeczkowanie,po cytologi okazało sie że mam podejrzenie raka szyjki macicy,biopsja ,kolposkopia i niby wszystko jest ok,i teraz znowu poronienie,tutejsi lekarze wszystko bagatelizują,tak mi sie wydaje,chyba czas najwyzszy wrócić do kraju i sie porzadnie zbadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi