Gość Marcin Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam, mam w lewym jądrze żylaki powrózka. Ciekawi mnie czy jądra są całkowicie gładkie ? Na lewym posiadam coś w rodzaju naczynia, na dole jądra, po zewnętrznej stronie, tak jakby było odprowadzone od najądrza. Na prawym natomiast, po wzwodzie, mam niewielkie, punktowe, ledwo wyczuwalne także naczynie. coś jakby zakończenie ogona najądrza (jednak ciężko to wyczuć). Czy to normalne ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jądra wcale nie muszą być całkiem gładkie. Taki wygląd jąder jak Pan opisuje nie budzi raczej niepokoju. Jeśli jednak ma Pan wątpliwości to proszę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi