Gość Ktoś kto pyta *( Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Miesiąc temu mialem zabieg Stulejki. Wszystko było ok. Ale ostatnio w gornej częscui tam gdzie były szwy. Wyszło mi coś tak jak by kawalek mięsa i mnie to strasznie boli przy masturbacji co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. To być może wybujała w ten sposób blizna pooperacyjna. Raczej nic niepokojącego, ale należy to skonsultować bezpośrednio z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ktoś kto pyta *( Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A bym mógł prosić o jakąś maśc na gojenie? Bo myśle ze wystarczy tylko zagioic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 mysle ze miesiąc to jeszcze za krótko aby wszystko było ok. Mnie tez bolało miejsce gdzie był szef ale po kilku miesiacach przeszło. Nalezy przede wszystkim stosowac maść na blizny np. dermatix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ktos kto pyta *) Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Aha dziękuje *)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi