Gość Dana Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Otrzymałam taki wynik - adenoma tubulare cum dysplasia maioris gradus focalis. Za 1 i 1/2 miesiąca mam wizytę u lekarza. Proszę wytłumaczyć mi co oznacza ta diagnoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 adenoma tubulare cum dysplasia maioris gradus focalis - gruczolak cewkowy z dysplazją (zaburzeniem różnicowania się komórek) stopnia dużego ogniskowym - jest to łagodna zmiana nowotworowa - doszczętne usunięcie zmiany leczy ją całkowicie, wszytko więc zalezy od tego czy gruczolak został usunięty całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dana Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi