Gość Kamil Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam, Co jakiś czas badam sobie samodzielnie jądra. Czy z powodu zbyt mocnego ściśnięcia jądra, najądrza, powrózka nasiennego możliwe są konsekwencje w postaci bezpłodności? Powrózek nasienny badałem przesuwając go między palcami, nie było to bolesne, ale czy jakieś skutki tego mogą być? A druga sprawa - podczas masturbacji, w momencie wytrysku ścisnąłem sobie dość boleśnie penisa. Czy mogło to spowodować skutki takie, jak w poprzednim pytaniu? Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Czy z powodu zbyt mocnego ściśnięcia jądra, najądrza, powrózka nasiennego możliwe są konsekwencje w postaci bezpłodności? - nie, proszę się tego nie obawiać Powrózek nasienny badałem przesuwając go między palcami, nie było to bolesne, ale czy jakieś skutki tego mogą być? - nie powinny Czy mogło to spowodować skutki takie, jak w poprzednim pytaniu? - raczej nie ma powodu do niepokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 a czy jakiekolwiek uszkodzenia i zmiany powstałe pod wpływem tych czynności dałyby się zauważyć podczas usg? - *raczej nie ma powodu do niepokoju* Czyli jakieś ryzyko jest? Przepraszam, ale mam nerwicę i tego typu rzeczy mnie męczą. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A czy jakiekolwiek uszkodzenia i zmiany powstałe pod wpływem tych czynności dałyby się zauważyć podczas usg? - tak, ale nie na 100% Czyli jakieś ryzyko jest? - nie ma takowego ryzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość warka Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 witam upadłem na jadra i strasznie mocno mnie zaczęły jaja bolec czy to cos powaznego moze byc bezpłodnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tajemniczy007 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 hej czesc mam pytanko. Kiedys podczas masturbacji sciskalem se jadra do bulu(teraz juz tego nie robie)ale czy moga byc jakies komplikacje np bezplodnosc ? plis odpowiedzcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi