Gość Wioletta Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dzien dobry mam zaplanowana laparoskopie za kilka dni.Zyje w ciaglym stresie i zazywam tabletki uspakajajace persen forte ,mam rowniez problemy z zasypianiem wiec czesto siegam po lek Sedam lek na recepte.Moje pytanie brzmi czy po laparoskopi woreczka zolciowego mozna zazywac takie leki czy to zabronione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie ma przeciwwskazań, aby po tego typu zabiegu nie móc zażywać takich leków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wioletta Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziekuje slicznie za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi