Gość Marti Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Też mam tak samo. Usg, przeswietlenia- nic nie wykazały. Podobno to tzw. Ruchome zebro. Nie groźne. A Wam coś wyszlo w badaniach i ewentualnie jakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marti Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Aaa i czy ktos byl u ortopedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 U mnie nadal to trwa.. Lekarz rodzinny stawia na kręgosłup,ortopeda twierdzi ze kręgosłup w porządku. Masażysta twierdzi ze mam bardzo spięte miesnie z prawej strony kręgosłupa.... Obecnie jestem w fazie badania nietolerancji laktozy (tu wszystko ok)i fruktozy (badanie Przede mną) Ja stawiam ze cos nie tak w jelitach... zobaczmy jak potoczy sie dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Czy ktoś docxekał się diagnozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARTI Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Idę do chirurga- zobaczymy ale tez bardzo sie boję. U kogoś jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Marti ,jak po wizycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koczkodan Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Też coś mam. Spróbuję zmianę diety i więcej ruchu. Ból trudny do scharakteryzowania - porostu coś czuję ale nie boli żebym cierpiał. Czułem przy dotyku lekkie zgrubienie. Ni jak nie umiem powiedzieć co to - mięsień, wątroba, nerka, czy może hipochondria se se se hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Witam , ponawiam pytanie czy u kogoś coś się wyjaśniło ? Mam te same dolegliwości USG nic nie pokazało , gastroskopia ok , obecnie czekam na tomograf jamy brzusznej z uwzględnieniem dolnych żeber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzi Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Ja też to mam już od dawna, czasem długo jest spokój potem wraca. Na usg nic nie stwierdzono, krew też ok. Zauważyłam że po spożyciu nadmiaru cukru mam to rozpieranie pod żebrem. Nie wiem czy ta przeskakują kulka jest tam zawsze kiedy boli bo nie sprawdzam tego. Też jestem raczej szczupła więc może być to ta ruchoma nerka, nie wiem. Wspomnę też że po czyszczeniu wątroby metodą Tombaka długo mam z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi