Gość Marcin, 27 l Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam. Mam do Pana pytanie - w miejscu, gdzie wyrasta penis, w zasadzie 0,5 cm nad nim, pojawil mi sie podskorny guzek, 1na 2 cm. Jest to nad samym penisem, nad jego gorna, wychodzaca gorna czescia. Czy to moze byc przepuklina czy moze jakis zaskorniak? Boli mnie troche, jak to dotykam czy np lacze nogi. Bede wdzieczny za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To prawdopodobnie jakiś zaczopowany gruczoł łojowy w stanie zapalnym. Odpowiednia higiena powinna zlikwidować ten problem. Z reguły taki guzek wycofuje się samoistnie w przeciągu 1-2 tygodni. Jeśli do tego nie dojdzie radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin 27 l Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziękuję za odpowiedź. A powiedz mi proszę jeszcze, jeżeli to byłaby przepuklina, to jakie objawy bym odczuwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi