Gość Barbara Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam, Mam 24 lata i d 2 dni odczuwam taki dziwny dyskomfort w okolicy odbytu. Wypróżniam się normalnie bez zaparć i bólu. Nie zauważyłam także żadnego krwawienia. Czy to może mieć związek z tym ze 2 dni temu dosłownie na kilka minut (może z 5) przysiadłam na zimnym stopniu z betonu? I jak mogę pozbyć się tego dziwnego uczucia? dodam że również przy kaszlu czy kichnięciu czuję jakby lekki ból. Z góry dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Czy to może mieć związek z tym ze 2 dni temu dosłownie na kilka minut (może z 5) przysiadłam na zimnym stopniu z betonu? - raczej nie, ale czasami po takim wyziębieniu odbytu dochodzi do zapalenia żylaków odbytu jeśli się je w ogóle ma I jak mogę pozbyć się tego dziwnego uczucia? - najpierw trzeba zdiagnozować czym spowodowany jest ten dyskomfort, aby włączyć odpowiednie leczenie, radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi