Gość Anna Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odebrałam wynnik z RTG mam opis taki Miąższ płucny rozedmowy.Sylwetka serca według normy do wieku.Łuk aorty sklerotyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To oznacza występowanie rozedmy płuc i obraz RTG wskazuje na miażdżycę łuku aorty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Czy jest to poważna choroba?? Proszę o odpowiedż czy jestem poważnie chora ?Miąższ płucny rozedmowy.Sylwetka serca według normy do wieku.Łuk aorty sklerotyczny. Bardzo sie boję kiedy to przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi