Gość ewa Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jestem miesiąc po laparoskopii P/Ż,dzisiaj zaczęła mnie boleć trzustka troche sie obawiam skąd ten ból ,zażyłam apo-naproxen 250 ale nie pomogło,niewiem co mogę innego wziąść w domu mam jeszcze no-spe i ibuprom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Skąd Pani wie, że boli Panią trzustka. A może to żołądek lub dwunastnica. Radziłbym skonsultować się z lekarzem, a nie brać leków bez wskazań lekarskich. Z tych leków najbezpieczniej zażyć No-Spa. Jeśli nie pomoże jutro udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 nie wiem czy to trzustka na 100% boli z boku w lewej stronie na wysokości pępka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Właśnie bez badania lekarskiego nie oceni Pani czym mogą być spowodowane te dolegliwości. Trzustka zazwyczaj boli w środkowej części nadbrzusza. To co Panią boli to właśnie być może żołądek lub dwunastnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi