Gość kasia Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Od dluzszego czasu mam problemy z kregoslupem. boli odkad pamietam w odcinku L-S ostatnio mam bardzo dziwne dokuczliwe uczucie,, tarcia,, w odcisku szyjnym przy wykonywaniu ruchow skretnych kregoslupa. w odcinku szyjnym nie odczuwam bolu tylko wlasnie silne uczucie tarcia co mnie baedzo niepoki.bylam u lek rodzinnego ktory z usmiechem na twrzy wysluchal mojego problemu poczym wypisal mi prochy na zmiany zwyrodnieniowe odmawiajac mi skierowania na przeswietlenie kreg. a moze to naprawde nic powaznego? dodam ze to uczucie sie nasila.. ostatnio pojawia sie rowniez ono podczas choszenia z energicznym wymachiwaniem rak.dodam ze mam lekka asymetrie bioder i boczne skrzywienie kreg. bede wdzieczna za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośredniego badania. Raczej to nic groźnego skoro lekarz nie zalecił dokładnej diagnostyki tego stanu. Oczywiście można by jednak ewentualnie wykonać zdjęcie RTG celem dokładnej oceny kręgosłupa jednak o tym musi zadecydować lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czesława Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Raczej szukaj pomocy u lek.neurologa ,cierpie na to samo jest to bardzo powarzna ,choroba juz mam zrobiony rezonanz mag.jest bardzo dokładny a wtedy lekarz neurochirurg oraz neurolog doradzą, co dalej .NIE ZWLEKAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 do czeslawy. jaka diagnoze postawili pani ze pisze pani ze to powazna choroba? bylabym wdzieczna za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi