Gość Ela Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam 1 lutego mialam przeprowadzony zabieg discectomia l4-l5 ze stabilizacja plif. w obecnej chwili dokucza mi bol plecof ,mam trudnosci z ubieraniem sie poruszaniem, w zwiazku z tymi dolegliwosciami mAM pytanie kiedy mi to minie. Rechabilitacje zaczynam 10 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Takie dolegliwości mogą się wycofać dopiero po kilku miesiącach od tego typu zabiegu. Myślę, że rehabilitacja skutecznie spowoduje powolne wycofanie się dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Serdecznie dziekuje za pomyslna odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi