Gość Krystian Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Dzieńdobry. Około 3 tyg.temu miałem przeprowadzoną operacje przepukliny pachwionowej prawostronnej z metada wszycia siatki.Operacja podobno przebiegła dobrze,ale po operacjii moje prawe jądro znajduje sie dużo niżej od lewego(znajduje sie w zwisie)Czy to jest normalne czy niestety wystapiły jakieś błedy podczas operacjii.Jesli to normalne czy nie wpłynie to na bezpłodnośc??Drugie pytanie:czy to normalne ze po 3 tyg...czuje ból po stronie operowanej(jest to taki ból jak by mnie w srodku cos rwalo-ciezko opisac mi ten ból). Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Czy to jest normalne czy niestety wystapiły jakieś błedy podczas operacjii.Jesli to normalne czy nie wpłynie to na bezpłodnośc? - to normalne i na pewno nie ma to wpływu na płodność Drugie pytanie:czy to normalne ze po 3 tyg...czuje ból po stronie operowanej - niestety, ale takie dolegliwości mogą utrzymywać się nawet i przez kilka tygodni po tego typu zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi