Gość judyta Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Chcialam zapytac do czego mzoe doprowadzić grzybica macicy ?? jak to leczyc ?? prosze o odp. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Grzybicę leczy się w zasadzie u obojga partnerów. Stosuje się leki doustne i miejscowe (globulki). Po leczeniu, które trwa dość długo stosuje się profilaktykę pod postacią Lactovaginalu, czyli globulek zawierających pałeczki kwasu mlekowego. Grzybica może powodować zaburzenia hormonalne (może wytwarzać estradiol), a w rezultaciezaburzenia miesiączkowania.Rzadko grzybica może przyczynić się do poronienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Czy zazywajac tabletki przeciw grzybicy moga zaszkodzic dzialaniu tabletkom antykoncepcyjnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andzia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja musiałam odstawić tabletki antykon. biorąc doustne leki przeciw grzybicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi