Gość Karolina Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Kolega uderzył mnie przypadkowo w nos z łokcia, krwawiłam z niego dość mocno. Byłam u laryngologa który nic nie stwierdził na temat złamania ani nic w tym stylu, a na temat powstałego małego garba oznajmił iż,przez najbliższe dni może troszkę się powiększyć, następnie dodając, że za 6 miesięcy prawdopodobnie zacznie znikać.Nie powiedziała Pani doktor że za 6 miesięcy zniknie ale że zacznie znikać. Minęło już 8 i pół miesiąca i chciałabym się dowiedzieć od Pana jak długo może jeszcze taki proces znikania garba trwać, bądź czy jestem już na niego skazana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jeśli do roku takie zgrubienie nie zniknie lub nie zmniejszy się to już niestety takie pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi