Gość Bartek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam. Mam maly problem poniewaz czesto napletek tak jakby przyklejal sie do zoledzi... Jak go umyje to wszystko elegancko chodzi bo jest nawilzony a po jakims czasie juz mam z tym klopot. Czy mam z tym cos zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Można stosować żele intymne nawilżające, a problem powinien ustąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Bartek, Masz tak *od zawsze*, czy ostatnio? Bo może po prostu złapałeś od kogoś grzybicę i wystarczy kuracja klotrimazolem (maść bez recepty pod nazwą Clotrimazolum). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi