Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Nawroty stulejki i konsekwencje obrzezania

Gość Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam 21 lat i zastanawiam się nad zabiegiem obrzezania. W wieku 15-16 lat miałem stulejkę (bodajże 2 razy) ale tak bardzo bałem się komukolwiek o tym powiedzieć, że przemilczałem sprawę. Po jakimś czasie stulejka ustąpiła i wszystko wróciło do normy. Mogłem normalnie uprawiać stosunki seksualne i wszystko było już w porządku. Chciałem zapytać czy w moim wieku (lub później) stulejka może się jeszcze przytrafić (dodam że dbam o higienę)? Jeśli teraz nie mam żadnych dolegliwości z członkiem czy jest taka możliwość, że po zabiegu będą jakieś powikłania? Chciałbym również wiedzieć ile taki zabieg kosztuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Chciałem zapytać czy w moim wieku (lub później) stulejka może się jeszcze przytrafić (dodam że dbam o higienę)? - jeśli należycie dba Pan o higienę to raczej jest to niemożliwe Jeśli teraz nie mam żadnych dolegliwości z członkiem czy jest taka możliwość, że po zabiegu będą jakieś powikłania? - każdy zabieg niesie ze sobą powikłania mniejsze lub większe Chciałbym również wiedzieć ile taki zabieg kosztuje. - około 2-3 tys. zł

Hm... 1200zł kupa kasy... Zastanawiam się jeszcze czy jest możliwość *refundacji* zabiegu ? Tzn. chodzi mi o całkowite pokrycie kosztów. Gdzieś czytałem co nieco na ten temat ale chciałem wiedzieć na 100%.