Gość Michał Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam! Mam 21 lat i zastanawiam się nad zabiegiem obrzezania. W wieku 15-16 lat miałem stulejkę (bodajże 2 razy) ale tak bardzo bałem się komukolwiek o tym powiedzieć, że przemilczałem sprawę. Po jakimś czasie stulejka ustąpiła i wszystko wróciło do normy. Mogłem normalnie uprawiać stosunki seksualne i wszystko było już w porządku. Chciałem zapytać czy w moim wieku (lub później) stulejka może się jeszcze przytrafić (dodam że dbam o higienę)? Jeśli teraz nie mam żadnych dolegliwości z członkiem czy jest taka możliwość, że po zabiegu będą jakieś powikłania? Chciałbym również wiedzieć ile taki zabieg kosztuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Chciałem zapytać czy w moim wieku (lub później) stulejka może się jeszcze przytrafić (dodam że dbam o higienę)? - jeśli należycie dba Pan o higienę to raczej jest to niemożliwe Jeśli teraz nie mam żadnych dolegliwości z członkiem czy jest taka możliwość, że po zabiegu będą jakieś powikłania? - każdy zabieg niesie ze sobą powikłania mniejsze lub większe Chciałbym również wiedzieć ile taki zabieg kosztuje. - około 2-3 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 obrzezanie 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Hm... 1200zł kupa kasy... Zastanawiam się jeszcze czy jest możliwość *refundacji* zabiegu ? Tzn. chodzi mi o całkowite pokrycie kosztów. Gdzieś czytałem co nieco na ten temat ale chciałem wiedzieć na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 jesli potrzeba obrzezania wynika z potrzeb zdrowotnych czyli np. stulejka a nie czysto estetycznych to zabieg obrzezania jest refundowany. 1200zł to koszt wykonania zabiegu prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi