Gość Patryk Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak mój penis nie stoi to mogę bez problemu ściągnąć napletek. Ale gdy go sciagne jak nie stoi i po chwili staje to napletek znowu wraca na *swoje miejsce* i gdy go sciagam troche boli i penis opada. Ostatnio gdy mi sie udalo sciagnac go gdy stal to podczas masturbacji ciagle wracal na *swoje miejsce* i od nowa musialem go sciagac. Mam sie udac do lekarza czy to jest normalne ? Mam 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Taki stan może np. świadczyć o zbyt krótkim wędzidełku napletka. Jeśli budzi to Twój niepokój powiedz o tym rodzicom i udaj się na konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi