Gość Patryk Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Mam 16 lat. Podejrzewam ze mam stulejke ale nie jestem pewien. W czasie spoczynku moge sciągnąc napletek całkowicie z żołędzia. Jednak w czasie wzwodu napletek sam nie schodzi a jak chce go ściągnąć to tylko do połowy. Jeżeli to stulejka, to jak ja leczyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Romek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Radzę go ćwiczyć 4 serie na wyciągu co 2 dzień i będzie prosty http://ecentrum.kelton.pl/produkty/HW10_4.jpg przywiązujesz i wio. 12-16 powtórzeń rzeźba 8-12 powtórzeń masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 To raczej nie jest całkowita stulejka tylko zbyt wąski pierścień napletka. Najlepiej o tym problemie poinformować rodziców i skonsultować się z urologiem. Taki problem może wymagać korekcji zabiegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Idźże chłopie do urologa, a nie szukaj pseudofachowców w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi