Gość Adrian Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam, wczoraj miałem operacje usuniecia torbieli(lub kaszaka), znieczulenie miałem miejscowe, w czasie operacji dopadl mnie okropny ból po lewej stronie podbrzusza, po operacji jakby przestało boleć ale teraz jak leże lub czasami jak chodze to znowu mnie ten ból dopada(w pewnym momencie i z przodu i z tyłu zaczęło mnie boleć), z czym to może być związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szpec Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dlaczego nie powiedziałeś o tym lekarzowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 powiedziałem po operacji i powiedział że mogło dojśc do naciągniecia powrózka nasiennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Albo niewielkiego uszkodzenia jakiegoś nerwu biegnącego w okolicy torbieli. Z reguły takie dolegliwości w przeciągu kilku dni samoistnie ustępują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi