Gość Filip Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam. Po treningu siłowym czy wytrzymałościowym mam brązowy mocz. Czy to normalne? Czy to choroba metaboliczna? Dlaczego mam taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 To dość normalny objaw świadczący o zagęszczeniu moczu spowodowanym odwodnieniem organizmu przez wysiłek fizyczny. Nic niepokojącego w tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystyna Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 mam 62 lata kamienie w nerkach i jak duzo chodze to potem mam brazowy mocz zaznaczam ze bardzo bola mnie plecy od lopatek w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi