Gość Dawid Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam Moja sytuacja wygląda następująco. Gdzieś około 3-4 miesiące temu podnosiłem ciężki przedmiot. Dzień później poczułem ból w okolicach krocza, wew. strony uda i prawego podbrzusza. Udałem się do chirurga z myślą iż jest to przepuklina. Niestety/ Stety pan doktór powiedział iż nie jest to przepuklina tylko ZERWANIE WŁÓKIEN w okolicach pachwiny i kazał mi obserwować czy pojawi się kulka. Kulka się nie pojawiła do dzisiaj. Natomiast ból, dyskomfort występuje. Pan doktór kazał mi podczas dźwigania nosić taki pas jak mają osoby które podnoszą ciężary oraz smarować się NAPROKSENEM. Moje pytanie jest następujące 1. Czy w takiej sytuacji mogę uprawiać jakiś sport np. bieganie czy robić brzuszki oraz czy ten ból wkońcu kiedyś ustąpi Dziękuję za odpowiedz pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jeśli to rzeczywiście tylko zerwane włókna mięśniowe to po tak długim okresie od urazu można już swobodnie wykonywać pełen zakres ćwiczeń fizycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi