Gość Elizabet Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Od kilku lat mam problemy z bólem po prawej stronie brzucha . Miałam robioną kolonoskopie i gastroskopie - nic nie wyszło. Często oddaje mocz, ból (czasami skurcze) nasila się przy wysiłku , kichaniu i w nocy , muszę spać podkurczoną nogą i na boku . Lekarz gastrolog dał mi leki psychotropowe (twierdz ,że po prawej stronie nic nie ma a ból sobie wymyśliłam ) mam mały torbiel na nerce właśnie po prawej stronie - czy to może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie, taka torbiel zwłaszcza niewielka na pewno nie daje takich dolegliwości jak Pani opisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi