Gość Piotrek 24 lata Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam od 8 dni przyjmuje antybiotyk na zapalenie powrózka nasiennego , leki przeciwzapalne brałem szeć dni(tyle było tabletek). i w szósty dzień już prawie nie czułem bólu natomiast wczoraj nie wziałem leku przeciwzapalnegio i czuję że powracają objawy czyli ból, ciągnięcie w pachwinie promieniujące na udo. I tu moje pytanie: Czy mogę kupić sobie jakiś lek przeciwzapalny typu ibuprom i zażywać żeby doleczyć zapalenie ?? Czy takim lekiem nie da się wyleczyć zapalenia. Antybiotyk mi się kończy za 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czy mogę kupić sobie jakiś lek przeciwzapalny typu ibuprom i zażywać żeby doleczyć zapalenie ? - oczywiście można taki lek dostępny w aptece bez recepty kupić i jeszcze go stosować przez kilka dni Czy takim lekiem nie da się wyleczyć zapalenia? - można wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi