Gość marchewa Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Już dość dawno zauważyłam guzek, jest on podskórny i miękki. Nie boli, nie swędzi, nie ma zaczerwienienia. Chciałam iść do lekarza, lecz guzek ten często znika i rzadko go widać. Dziś pojawił się znowu, a już z trzy miesiące go nie było. Wieczorem już zniknął. Co to może być? Powinnam iść do lekarza skoro i tak raczej nie będzie widoczny? Bardzo się martwię. Dodam, że mam 18 lat. Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Taki guzek to zapewne okresowo pojawiający się, wyczuwalny, powiększający się węzeł chłonny. Nic groźnego. Raczej taki stan nie budzi niepokoju. W razie gdyby guzek pojawił się na dłużej trzeba ten stan zdiagnozować przez lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi