Gość Maya Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Jakieś 2 lata temu zostałam poparzona papierosem w nogę. Przypalanie trwało dość długo iż z początku nie czułam nic tylko dopiero po chwili. Wszystko się zagoiło bez żadnych komplikacji, została tylko mała blizna. Ale od jakiegoś czasu na około tej blizny zaczęły mi wychodzić czerwone plamki pod skórą. Chciałabym się dowiedzieć czy to może być spowodowane tym przypaleniem, i jeśli tak co tak mniej więcej może to być. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ja mam podobny problem. Z tym, że ja mam bliznę po upadku na rowerze (wcześniej zakażenie itd) i na bliźnie pojawiły mi się czerwone plamki i ta skóra jest strasznie szorstka. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi