Gość Marcin Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Serdecznie! Mam nadwrażliwość żołędzia. Urolog przepisał mi ligonocainum w żelu. Mam pytanie czy ten żel powoduje efekt znieczulenia tylko na pewien czas czy dłuższe stosowanie tego preparatu da efekt osłabienia tej nadwrażliwości? I czy bo zastosowaniu tego żelu erekcja jest możliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 czy ten żel powoduje efekt znieczulenia tylko na pewien czas czy dłuższe stosowanie tego preparatu da efekt osłabienia tej nadwrażliwości? - powoduje efekt znieczulenia na około 0,5-1 godziny czy dłuższe stosowanie tego preparatu da efekt osłabienia tej nadwrażliwości? - tak, powinien I czy bo zastosowaniu tego żelu erekcja jest możliwa? - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi