Gość Adam Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam. Mam większe lewe jądro o około 1,92 razy od prawego. Lewe jądra jest takie bardzo zwisające. Czy to coś znaczy? Nie zauważyłem innych problemów z jądrami, ale mam taki czasami ból w lewym jądrze z tylnej strony. Czy to może być od dżinsów? Czy coś poważnego może mi dolegać? Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Czy to coś znaczy? - to duża różnica w wielkości jąder, może to wskazywać np. na występowanie wodniaka jądra Czy to może być od dżinsów? - nie Czy coś poważnego może mi dolegać? - trudno określić bez bezpośredniego badania, radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 witam mam wielki problem tak wielki że nie mieści sie już moje prawe jądro i jest bardzo twarde każdy dotyk muj ruh to katastrofa byłem u lekaża urologa zbadal mnie po przez dotyk i stwierdzil zapalenie zapisal antybiotyki i leki przeciw bulowe kazał leżeć ale żadnego usg postraszył że jak nie pomoże to amputacja lecze sie od 4 dni i mam wrażenie że jest coraz gożej co powinienem zrobić pomószcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi